Шофьор причини адско меле с десетки ранени и избяга

https://crimes.bg/inczidenti/shofyor-prichini-adsko-mele-s-desetki-raneni-i-izbyaga/28110 Crimes.bg
Шофьор причини адско меле с десетки ранени и избяга

Шофьор е причинил адско меле, при което са пострадали десетки хора.


Според първоначалната информация при инцидента, който се е случил на магистралата между Гевгели и Демир Капия, в местността Марвинци, РС Македония, са пострадали 29 души. Всички те са нелегални мигранти, отбелязва БГНЕС.




Товарният камион, превозващ мигрантите е излязъл от пътното платно. Не става ясно обаче в какво се е ударил и какви са причините, довели до инцидента. В камиона е имало около 50 мигранти, 29 от които са пострадали, отбелязват от местната полиция.


След като е причинил инцидента, виновният водач е напуснал местопроизшествието. Камионът е с македонски регистрационни номера. Катастрофата се е случила снощи около 19 ч. българско време.


Всички пострадали са били транспортирани до лечебни заведения в Гевгели, Неготино, Кавадарци и Валандово. Нуждаещите се от медицински грижи са настанени в болница. Не се съобщава дали измежду тях има тежко ранени и такива с риск за живота. Останалите мигранти от камиона са били настанени в център за бежанци.


Междувременно стана ясно, че при инцидент на входа на с. Труд, е загинала 71-годишна жена.

Управляваният от 70-годишен мъж автомобил е преминал през лентата за насрещно движение, след което се удря в бетонен фундамент на ценовата табела на бензиностанция. В резултат на удара жената е издъхнала на място. Шофьорът е настанен в болница с 24-часова полицейска мярка за задържане.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.