Росен Петров: Обичах Слави като брат, но не мога да простя предателството му!

https://crimes.bg/inczidenti/rosen-petrov-obichah-slavi-kato-brat-no-ne-moga-da-prostya-predatelstvoto-mu/31675 Crimes.bg
Росен Петров: Обичах Слави като брат, но не мога да простя предателството му!

Вижте какво разкри новият политик за СлавиПреди няколко дни медийното пространство бе разтърсено от невероятен скандал, последиците от които остават неясни и досега. Росен Петров заяви в ефира на предаването си, че влиза в политиката, вливайки се в редиците на движението на бившия си колега Николай Бареков. Тази неделя той сподели решението си със зрителите на своето предаване, което се излъчва в ефира на бТВ.Ден след това бТВ излезе с отворено писмо, от което стана ясно, че се разграничава напълно от политическите пристрастия на тв водещия. Ръководството дори заплаши Петров, че ще потърси съдебна отговорност за постъпките му. Подобна позиция зае и продуцентската къща на Любо Нейков и Евтим Милошев.Росен Петров е огорчен от предателството на СлавиНиколай Бареков в редиците, на чиято партия се вля Росен Петров, отправи люти заплахи към бТВ. Той заяви, че ако не преустановят нападките по адрес на най-новото попълнение в партията му, ще разкрие цялата истина за начина на сключване на договори в телевизията, както и за натиска, под който работят журналистите в медията.Изненадващо в скандала Росен Петров замеси и своя дългогодишен приятел Слави Трифонов. Петров заяви, че никой не е направил преди време забележка на Слави, че е издигнал кандидатурата на Меглена Кунева за президент от ефира на предаването си. Незнайно защо Трифонов не коментира нищо относно изказването на Петров.Бившият водещ на „Нека говорят“ направи скандални разкрития пред „Ретро“. Но дори и след това Дългия запази мълчание. Петров разкри, че когато Трифонов бе на легло цели 4 месеца той е бил неотлъчно до него и до е обгрижвал в пълния смисъл на думата. Петров разкри, че се е отдръпнал от Слави, който е бил за него повече от брат, защото го е предал.Бившият журналист не влезе в подробности за предателството. На въпроса дали го е страх, че може да бъде подведен под съдебна отговорност от бТВ или от продуцентската къща, Петров отговори, че не се страхува и се е допитал до известни адвокати, които са категорични, че той ще спечели делото, тъй като свободата на словото е неприкосновенна.Петров коментира и твърдението на Любо Нейков, че дори не се е сбогувал с него. Бившият журналист заяви, че Нейков дори не е отговорил на обажданията му. Въпреки това, той каза, че таи добри чуства към комика.Петров сподели, че се възхищава на колегата си Венелин Петков и той би бил достоен негов заместник. На въпроса как ще коментира не особено ласкавото изказване на водещия на новините по негов адрес, Петров отговори, че не таи лоши чувства към нито един от бившите си колеги от бТВ и уважава всички, работещи там.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.