Мъж се размаза на пътя тази сутрин! Пожарникари го вадят от смачканата кола!

https://crimes.bg/inczidenti/mazh-se-razmaza-na-patya-tazi-sutrin-pozharnikari-go-vadyat-ot-smachkanata-kola/31566 Crimes.bg
Мъж се размаза на пътя тази сутрин! Пожарникари го вадят от смачканата кола!

Зверски удар в стълб, за щастие шофьорът е живТази сутрин край Благоевград е станала много тежка катастрофа. Мъж на 43 години се е забил в уличен стълб. Колата е силно смачкана, а на мястото веднага са пристигнали пожарникари и полиция. Те са успели да извадят раненият гражданин от превозното средство. Човекът е жив като по чудо. Той е със счупен крак и фрактури на ребра. След 8:10 часа е подаден сигнал от случайни минувачи.Те са съобщили на телефон 112 за тежка катастрофа на пътя от Рила за Рилския манастир. Колата, която е управлявал 43-годишният българин е била с марката „Форд”. Гражданинът е с инициали Д.Н. и е жител на село Пороминово. Той е управлявал машината с несъобразена скорост. Изведнъж е изгубил контрол над автомобила и се е забил директно в уличен стълб, намиращ се в близост.Снимката е илюстративнаНаложило се да бъдат извикани пожарникари, които са отрязали вратата на превозното средство. Като по чудо човекът е изкаран жив. В момента раненият българин е настанен в болнично отделение в Благоевград. Състоянието му е тежко, но лекари се борят за спасението на живота му. Друг пътен инцидент е регистриран в Бяла Слатина. За злополуката съобщават от МВР в населеното място.Стабилно почерпен мъж на 43 години се е качил на личния си автомобил и само минути след като е подкарал машината, той се е забил в паркирана пред него кола. Пътното произшествие е станало тази нощ на кръстовище в населеното място. На посочения адрес се е отзовала полиция. Униформените са установили, че шофьорът е много пиян. Той едвам е стоял на краката си. Тестван е с дрегер.Той е отчел 2.67 промила алкохол в кръвта. 43-годишният гражданин е получил леки наранявания при сблъсъка. По блъснатата кола са нанесени материални щети, които ще бъдат изплатени от нарушителя в най-кратки срокове, предават от blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.