Жестока касапница край Враца, огнеборци вадят бебе от смачканите ламарини (СНИМКИ)

https://crimes.bg/uncategorized/zhestoka-kasapnica-kray-vraca-ogneborci-vadyat-bebe-ot-smachkanite-lamarini-snimki/27801 Crimes.bg
Жестока касапница край Враца, огнеборци вадят бебе от смачканите ламарини (СНИМКИ)

Жестока касапница край Враца е станала по-рано днес.


Мелето е станало малко след с. Мраморен, преди бившия птицекомбинат. Сблъскали са се фирмен бус и два автомобила с врачанска регистрация.


Инцидентът е причинен от служебното возило, което се завъртяло на пътя, движейки се към Враца. В завъртелия се бус се ударил и лек автомобил, пътуващ към с. Баница, а колата, пътувала зад „Ауди“-то се опитала да избегне сблъсъка, но при въртенето си, бусът блъснал и нея. В резултат на удара и двете леки коли са изхвърчали от пътя.


При тежкия сблъсък е пострадало и семейство с две деца – бебче и малко момиченце. Те са пътували в „Ауди“-то. Наложило се е пристигналите на място огнеборци да вадят бебето от смазаните ламарини.


Според първоначалната информация най-сериозно пострадал е бащата. Всички са транспортирани до болницата във Враца. На местопроизшествието били изпратени пет екипа на Спешна помощ, две пожарни и полицейски автомобили. Движението е било блокирано от тежката катастрофа.


Образували са се дълги колони от автомобили, чакащи да преминат. Идващите са били пренасочени през обходен маршрут.

За момента няма информация от лечебното заведение какво е състоянието на пострадалите и дали има опасност за живота на някой от тях.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.