Жасмина Стоичкова засмука друг обожател

https://crimes.bg/uncategorized/zhasmina-stoichkova-zasmuka-drug-obozhatel/27661 Crimes.bg
Жасмина Стоичкова засмука друг обожател




След като преди няколко месеца стана известно, че силиконката Жасмина Стоичкова се е разделила с приятеля си, беше пределно ясно, че красавицата няма дълго време да остане сама. Жена като нея, с десетки обожатели и хиляди фенове, трябва само да „щракне с пръсти“, за да си намери нов възлюбен. Ето че това е вече факт. Мис Силикон бе забулязана да цъфти с нов кавалер в слънчевия Кан. От сторицата на красивата брюнетка става ясно, че тя е на луксозна почивка в тузарския курорт, вероятно платена от новия й кавалер. За него не се знае почти нищо, освен че клюкарите говорят, че бил собственик на фирма в сферата на траспорта.


Преди време Жасмина имаше връзка със сина на подземния бос с прякор Нарциса. След това жълтите медии писаха, че си е хванала друг богат любовник, който й купил маркова чанта за 10 бона и я завел на екзотична екскурзия в Турция.



Жасмина не се задържа с един мъж дълго време

Любопитен отговор на силиконката в Инстаграм разбупи интереса на феновете й. На въпроса какъв мъж би искала да има до себе си, Жаси отговаря „Да е без комплекси и смел“. Това даде повод за коментари за досегашните и избраници, за които излиза, че са доста комплексирани мъже, на които им липсва необходимата за силния пол доза смелост.


Източник: „Марица




[caption id="attachment_68712" align="alignnone" width="300"] Жасмина бързо сменя мъжете[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.