Техномаркет пуска нова услуга – изкупуване на смартфони „Върни старт и вземи нов“

„Върни старт и вземи нов“ е част от проекта Техномаркет ПЛЮС, който обединява всички услуги, предлагани от веригата

https://crimes.bg/uncategorized/tehnomarket-puska-nova-usluga-izkupuvane-na-smartfoni-varni-start-i-vzemi-nov/137844 Crimes.bg
Техномаркет пуска нова услуга – изкупуване на смартфони „Върни старт и вземи нов“

„Върни старт и вземи нов“ е част от проекта Техномаркет ПЛЮС, който обединява всички услуги, предлагани от веригата

Техномаркет, най-големият ритейлър на техника и електроника в България, обявява стартирането на своята нова услуга "Върни стар, вземи нов". Услугата предлага на клиентите възможността да върнат старите си смартфони и да получат ваучери за последваща покупка.

 

"Върни стар, вземи нов" е част от проекта Техномаркет ПЛЮС, който обединява всички допълнителни услуги, които предлага веригата на своите клиенти.

Как работи "Върни стар, вземи нов":

1.       Клиентите могат да донесат своите стари смартфони в магазините на Техномаркет.

2.       Оценката на състоянието на устройството отнема 15 минути.

3.       Потребителите могат да вземат ваучер на стойността на смартфона до 2000 лв.

4.       Ваучерите могат да се използват за покупка по избор на клиента на нов уред от портфолиото на Техномаркет.

 

"Нашата цел е да направим процеса на обновяване на техниката лесен и изгоден за нашите клиенти," казва Хермина Хачикян, Мениджър Корпоративни клиенти на Техномаркет. "С новата услуга „Върни стар, вземи нов“, ние не само предоставяме възможност за спестяване, но и подкрепяме устойчивото използване на технологиите.".

За Техномаркет ПЛЮС:

В стремежа си да отговори на нуждите на съвременния потребител, Техномаркет въвежда проекта „ПЛЮС" – комплексно решение за закупуване на техника, съчетано с редица допълнителни услуги.

 

"В Техномаркет разбираме, че времето е най-ценният ресурс," споделя Борис Захариев. "С новия проект, ние предлагаме не само висококачествени продукти, но и широка гама от услуги, за да спестим на клиентите ни време, усилия и пари."

 

Клиентите могат да изберат богата гама от продукти и да се възползват от много услуги като възможност за покупка на изплащане, допълнителни гаранции, професионална консултация, лоялна програма, доставка до дома, извозване на стар уред, Click&Collect – купи онлайн и вземи от магазин, както и много други. За повече информация можете да посетите уебсайта www.technomarket.bg/uslugi.

За Техномаркет:

Техномаркет е най-голямата верига за черна и бяла техника в България, която над 25 години усилено работи, за да отговаря на нуждите на своите клиенти по най-ефективния начин. Чрез собствено мобилно приложение, електронен сайт и 55 търговски обекта в цялата страна, Техномаркет предоставя богат асортимент от артикули на световноизвестни марки във всички ценови категории. За допълнително удовлетворение от страна на потребителите, фирмата предлага и пакет от услуги и сервизи, като безплатен транспорт в рамките на града, лоялна карта, допълнителни гаранции, възможност за покупка на стоки на изплащане с удобни месечни вноски и много други. Постоянният стремеж към професионализъм, иновативност и усъвършенстване, прави Техномаркет една от най-значимите и утвърдени вериги за техника на българския пазар.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.