Стефан Илчев – неоценен и пренебрегнат у нас

https://crimes.bg/uncategorized/stefan-ilchev-neocenen-i-prenebregnat-u-nas/27612 Crimes.bg
Стефан Илчев – неоценен и пренебрегнат у нас

Въпреки обидата обаче явно Стефан Илчев продължава да си натиска парцалите у нас, защото няма покани за участия в чужбина. Негови изяви липсват не само в странство, а и у нас. Единственият концерт, който нежният певец изнесе, бе в началото на септември в Милано. На Ботуша той бил поканен да пее пред българската общност там от консула ни в италианския град Таня Димитрова – разбираме от постовете на изпълнителя в социалните мрежи.


Иначе, през лятото Стефан Илчев се изхвърли пред Мон Дьо, че България не оценява таланта му и така се чувства духовно ощетен. В тв интервюто той изрази амбицията да гради кариера в Италия, но и към ден днешен участието му в Милано си остава единствено на Ботуша. Въпреки че е бил само няколко дни в Милано, Илчев не спира да пуска десетки снимки оттам в профилите си в социалната мрежа.


[caption id="attachment_68883" align="alignnone" width="201"] Илчев копнее за кариера в чужбина[/caption]


Стефан Илчев никога не е говорил за интимните си предпочитания, макар че жълтите сайтове от години пишат на тази тема. Певецът е лаконичен, че продължава да търси любовта, което също не е еднозначен отговор.


Иначе перфектният имитатор на Лили Иванова стана известен точно с изпълненията на нейните песни. Но това едва ли му създава необходимата аудитория за самостоятелни концерти.


Източник: „Уикенд“


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.