СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Министър Николай Събев пуснал молба за напускане до целия Изпълнителен съвет на ПП. Лично Кирил Петков го увещава да се върне в партията

https://crimes.bg/uncategorized/skandalat-se-razgarya-ministar-nikolay-sabev-pusnal-molba-za-napuskane-do-celiya-izpalnitelen-savet-na-pp-lichno-kiril-petkov-go-uveshtava-da-se-varne-v-partiyata/28186 Crimes.bg
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗГАРЯ: Министър Николай Събев пуснал молба за напускане до целия Изпълнителен съвет на ПП. Лично Кирил Петков го увещава да се върне в партията

Тежки телефонни совалки по оста София - Созопол текат в момента след изненадващия удар, който министърът на транспорта Николай Събев нанесе на "Продължаваме промяната", научихме от сигурни източници в кабинета.


Според източници от транспортното ведомство причината Събев да изневери на харвардските аферисти, е несъгласието му за управлението на партията и командите от началника на кабинета на премиера Лена Бориславова.


Пак според нашите информатори, Събев е подал молбата си още вчера, след което е натиснал педала на мощния си мотор и е отпрашил за Созопол, където притежава баровска хасиенда. На морето компания му прави по-младата му житейска спътница Донка Илиева. Именно тя е влязва в ролата на фотограф, за да заснеме магистралните изпълнения на лудия по високите скорости Дедо Еконтий, на път към морето и след подадената молба за напускане.


От вчера до днес обаче от "Продължаваме промяната" не обелват и дума за оттеглянето на един от министрите им.


Очевидно Кирил Петков и Асен Василев не са искали да се разчува за напускането му. А причините за това са две - от една страна това може да срине резултата на ПП на изборите, а от друга - да загубят солиден спонсор като него.


В "Продължаваме промяната" няма да бързат с официалното съобщение за оставката на Събев, тъй като да го разубеди се е заел лично Кирил Петков. Премиерът в оставка през час звънял на куриерския бос да го увещава да размисли.


Източник: ПИК

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.