Седмичен хороскоп за 7-13 ноември 2022

https://crimes.bg/uncategorized/sedmichen-horoskop-za-7-13-noemvri-2022/27402 Crimes.bg
Седмичен хороскоп за 7-13 ноември 2022

Овен


Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Активно се заемате с реализирането на свой план.


В здравословен план ще бъдете добре. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В крайна сметка ще постигате целите си.


Телец


В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар.


Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми.


Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.


Близнаци


Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Активно се заемате с реализирането на свой план. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания.


В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.


Рак


В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация.


В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.


Лъв


Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Нервната Ви система е претоварена. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план.


Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.


Дева


Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини.


В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.
Везни


Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си.


Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Здравето и тонусът Ви са отлични. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.


Скорпион


Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В личен план сте обзети от необяснима тревожност.


За Вас започва нов творчески процес. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.


Стрелец


Не подценявайте интуицията си. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес.


Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.


Козирог


Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача.


В края на седмицата се очертават парични приходи. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Здравето и тонусът Ви са отлични. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.


Водолей


Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Имате приятни преживявания с любим човек. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача.


Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.


Риби


Идва вашето време. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби.


Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. За всяко нещо си има подходящ момент.


Източник dunavmost.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.