Седмичен хороскоп за 23-30 октомври 2022

https://crimes.bg/uncategorized/sedmichen-horoskop-za-23-30-oktomvri-2022/27465 Crimes.bg
Седмичен хороскоп за 23-30 октомври 2022

Овен


Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. В живота Ви може да влязат нови хора.


В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност.


 


В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….


Телец


В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар.


В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.


Близнаци


Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Бързате и поради това нещата не се получават добре. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби.


В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации.


Вие сте в добро здраве. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.


Рак


Идва вашето време. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети….


Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци.


В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….


Лъв


В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.


Дева


В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Някои ваши занимания стават източник на доходи.


Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех.


Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.


Везни


Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В работата си трябва да покажете професионализъм. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата.


Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Има риск от главоболие. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.


Скорпион


Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В здравословен план ще бъдете добре. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място.


В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.


Стрелец


Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини.


В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. В крайна сметка ще постигате целите си.


Козирог


Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар.


Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си.


В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.


Водолей


Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания.


Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги.


В края на седмицата се очертават парични приходи. За всяко нещо си има подходящ момент.


Риби


В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма.


Вие сте в добро здраве. В семейството Ви може да има болен. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание.


В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.


Източник dunavmost.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.