Седмичен хороскоп за 14-20 ноември 2022

https://crimes.bg/uncategorized/sedmichen-horoskop-za-14-20-noemvri-2022/27365 Crimes.bg
Седмичен хороскоп за 14-20 ноември 2022

Овен


Дни на положителна промяна


Това са много положителни дни за промяна и вярвам, че ще успеете да привършите с успех всичко, което започвате. Колегите ви с радост ще помагат.


Финансовите затруднения отминават, мартенските Овни плуват в свои води и се радват на много добро материално възнаграждение, а също и на една пълна реализация. Много спокойно, Овни, в сряда и четвъртък ще можете да придвижите въпрос, който е свързан с промени във вашата фирма. Възможно е да увеличите колектива си. Родените през април трябва да са внимателни с приказките си, защото в желанието си да изпъкнат могат наистина да си навлекат доста големи врагове.


Телец


Работете по план


При родените през май се очакват положителни промени – възможности за подписване на дългосрочни договори. Работете планирано, защото иначе може да се отдалечавате от целта, която сте си поставили. Имате много интересни възможности, които са свързани с една много добра покупка за дома ви или офиса. Родените през април ще имат проблеми с деца. Вие сте умни, гъвкави и имате сили да се справяте, но сряда и четвъртък ще бъдат доста костеливи дни за вас. Днес очаквайте интересно пътуване и среща с хора, от които ще получите много интересна делова информация.


Близнаци


Напрегната седмица


Един съдебен конфликт е възможно да ви изкара извън релсите и затова би трябвало да помислите как да действате занапред. Заложили сте твърде много на един бизнес. Обаче има голяма опасност да ви измамят. Затова преглеждайте прецизно всеки документ. Не избързвайте, не се мъчете да изпреварвате събитията. Родените през май ще имат лични проблеми, които ще се появят много неочаквано и даже могат да засегнат деловата им дейност. На родените през юни ще се наложи да правят неочакван път, който ще е свързан с важен документ, с който трудно могат да се снабдят. Съобразявайте се с нещата около вас, съобразявайте се с хората.


Рак


Трудни преговори


Наистина това е много силен период за родените през юли – изяви, възможности, важни срещи. При някои от вас в понеделник или вторник се очакват пътища в чужбина, на които трябва да разрешат въпроси, свързани с деловата им дейност. По никакъв начин във вторник и четвъртък не се поддавайте на ласкавите приказки и на големите обещания на ваш делови партньор, който не ви готви особено приятен сюрприз. Но вие ще се справите, в това съм твърдо убедена. По-труден е периодът за родените през юни. Последните ще имат проблеми, ще се помъчат да ги въвлекат в интриги, но вярвам, че навреме ще разберат и ще се оттеглят.


Лъв


Бъдете емоционално стабилни


Доста сте уморени и имате нужда от почивка. Ето защо помислете за отпуска, планирайте я и не се двоумете. Ще се почувствате много добре. Някои от вас, които са родени през август, ще имат желание за нова работа. Ако навреме атакуват набелязаните цели, определено ще имат успех. Родените през юли трябва да са по-практични, да помислят за срещите, които ще проведат, и за много интересните оферти, които ще получат. Ако сте точни в отговорите, всичко ще бъде във ваша полза. Вие лесно приемате предизвикателствата, затова това, което се яви пред вас, ще го приемете с пълни шепи и ентусиазъм.


Дева


Добър делови шанс


Много от представителите на знака ще се чувстват стабилно. В сряда и четвъртък ще получите добри оферти, на които ще трябва да отговорите веднага. Всяко забавяне ще ви отдалечи от това, което бихте могли да получите. Тези от вас, които имат изпити или конкурси през тази седмица, могат да се надяват на успех. Бъдете прецизни, Деви, изпипвайте всичко както трябва, не се разсейвайте. Тази седмица ви поднася голям делови шанс, който ще ви открие нови хоризонти и вие наистина ще се почувствате здраво стъпили на земята. Понеделник и четвъртък ще е вероятно натоварване, иначе седмицата е на добри възнаграждения.


Везни


Оценяват труда ви


За вас това е един много силен делови период, който е свързан с разширяване на дейността ви, а също и с реализирането на нови неща и увеличение на финансовите капитали. Ще ви зарадват много новини от близко и далече. Притесненията, които имате, постепенно ще изчезнат. Във вторник и сряда телефонът ще загрее, но това няма да ви притесни, нито ще ви измори. Особено голям успех ще имат хората, които се занимават с правни науки. Би било добре през тези дни да премислите една инвестиция, която никак няма да е лоша за вас. Родените през октомври ще трябва да се погрижат малко повече за себе си.


Скорпион


Премисляйте всяко решение


Това е един много добър период. Пробивате, вървите напред, нови професионални инициативи, нови идеи – всичко това би могло наистина да ви изведе на гребена на вълните. Вие сте хора, които обичате да рискувате, но през тази седмица не го правете. Изпити, конкурси преминават с успех, добро парично състояние. Сега за вас не е време за отпуска. Налага се да работите, защото това е седмица, през която бихте могли да поставите основите на нещо много стабилно. Възможно е в четвъртък да преживеете разочарование от колега, който дълго ви е мамил и сега тактично се оттегля от вас. Търсите хармония в работата и в дома си.


Стрелец


Нараства чувството ви за стабилност


Ще бъдете раздвоени между две неща – предполагам, че ще бъде във връзка с вашата делова дейност, която във всички случаи ще трябва да се разшири. Ще си мислите дали ще се справите. Разбира се, че ще можете. Понеделник, вторник и сряда за вас са много натоварени дни. Трябва да вършите всичко в срок. Не бъдете прекалено взискателни. Трудностите, които ще преживеят родените през ноември, ще са свързани с една интрига на работното им място. Ще се оправите и ще излезете победители. Родените през декември ще трябва да пътуват както в страната, така и в чужбина, или да се подготвят за един доста далечен задграничен път.




Козирог


Лични неприятности


Много силна седмица. Не пропускайте нито един делови ден. Ако трябва да пътувате, пътувайте. Ако имате съдебни дела, не бива да ги отлагате. Тази седмица би могла да даде невероятен стимул и късмет на родените през януари. Огромната река на изобилието и успехите ви привлича. Използвайте седмицата. Материални успехи. Добри инвестиции. Положителни промени в дома ви. Вашите възможности се разширяват. Здравословна стабилизация. Родените през декември да се пазят от прибързани действия и не бива да се мъчат да пробиват стена с главата си. Също не бива да надценяват себе си и главно да подценяват враговете си.


Водолей


Въоръжете се с търпение


От вас през идващите 7 дни се изисква голямо търпение. Седмицата ще ви срещне с хора, които не са съвсем приятни, но се налага да ги изтърпите. Става въпрос за бизнес, който те ще ви предложат. Има нещо неизяснено, не го приемайте с лека ръка, даже на пръв поглед да ви се стори много печелившо. Здравословното състояние на някои при вас ще бъде доста нестабилно, особено костната система и ставите и това също ще ви изнерви. През почивните дни на някои от вас ще се наложи да вършат делови неща или да се нагърбите със задължения на колеги, които са отишли в отпуска. Доста ще се изморите.


Риби


Избягвате удар на конкуренти


Особено силен период за родените през март. Тези представители на знака ще имат възможност да уредят блестящо деловите си неща. Възможности за повишение в работата, за повишение на заплатата, за уреждането на път извън страната. Това е период, който родените през март трябва да използват много рационално. Родените през февруари ще трябва да се потрудят повече. Вторник и четвъртък ще са натоварени за тях. Доста неприятен разход от страна на техен партньор ще стане причина да се замислят дали да продължат работата си с него. Спира ви само натовареността и дългогодишните ви взаимоотношения.


Източник: dunavmost.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.