Само през лятото Техномаркет представя качествените и практични уреди за дома от Samsung на ваканционни цени!

Не чакай, вземи сега от любимата търговска верига или от дигиталната брошура!

https://crimes.bg/uncategorized/samo-prez-lyatoto-tehnomarket-predstavya-kachestvenite-i-praktichni-uredi-za-doma-ot-samsung-na-vakancionni-ceni/138896 Crimes.bg
Само през лятото Техномаркет представя качествените и практични уреди за дома от Samsung на ваканционни цени!

Не чакай, вземи сега от любимата търговска верига или от дигиталната брошура!

Техномаркет предоставя неповторимата лятна възможност домакинствата да се сдобият с страхотни промоционални предложения за кухнята - хладилник, пералня и сушилня на ТОП цени с възможност за изплащане БЕЗ оскъпяване и БЕЗПЛАТНА доставка! Ваканцията е време да направим дома си още по-уютен, функционален и високотехнологичен, а любимата на милиони потребители търговска верига не спира да ни изненадва с примамливи оферти.

 

Комбинираният хладилник SAMSUNG RB33J3515S9/EF само от 18 юли до 7 август в търговската верига се предлага със 140 лв. отстъпка, само за 1,029.00 лв., или 31.73 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Обемът на хладилната му част е 231 л., а на фризерната - 108 л. Оборудван е с No Frost система, както и с функциите All-Around Cooling, Multi Flow, технология Space Max™ и LED осветление.

Сушилната машина SAMSUNG DV80CGC0B0AHLE идва на неустоимата цена от 1,099.00 лв. или за 33.89 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Тя е с енергиен клас A++, 14 програми, LED дисплей, отложен старт, както и функциите Quick Dry 35', OptimalDry System, SmartThings, защита от деца и ниско ниво на шум. 

 

Пералнята SAMSUNG WW80T4540AX/LE може да бъде закупена само за 949.00 лв., или за 29.26 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Капацитетът й за пране е 8 кг., разполага с инверторен мотор, 1400 оборота, отложен старт и ниско ниво на шум за още по-чисто и комфортно изживяване в домакинството. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.