Талантливият главен готвач на гръцкият ресторант OPA този път е надминал себе си с великолепното средиземноморско меню, което любителите на градския, модерен и изискан стил могат да опитат в сърцето на столицата - на бул. “Витоша” 21.
Изобилието от прясна риба приготвена до съвършенство, запазвайки своята свежест и сочност, ще Ви омагьоса още с първата хапка. Ценителите могат да избират измежду прясно уловено фагри, лаврак, ципура, бакаляро, както и множество екзотични разновидности на морското и речно царство. Всички те се приготвят по класически способ, на скара или в сол, за по-добре подчертан вкус и щипка страст.
Любителите на морските дарове гарантирано ще поглезят сетивата си със сочните скариди, приготвени от шеф готвача на ресторант OPA с ароматни подправки, оставяйки след себе си нежен, но запомнящ се вкус. Те са истински пир за сетивата - с любов и внимание, за да ви пренесат на брега на морето. Неустоими са сами по себе си, но можете да ги съчетаете с любимите си гарнитури и сосове.
Гръцкият ресторант OPA поднася и пет разтапящи небцето десерти - ягодов мус маскарпоне, крем брюле с шам фъстък, торта Гараш и класическото тирамису, без да броим впечатляващата селекция от “home made” сладолед, който е идеална гарнитура към следобедното кафе и прекрасен завършек на една обилна вечеря.
За всички, които желаят да се потопят в уюта и насладата на гръцката кухня, могат да се докоснат до вкуса на пролетта, запазвайки маса в OPA Greek Restaurant