Натали Трифонова няма тайни от майка си

https://crimes.bg/uncategorized/natali-trifonova-nyama-tayni-ot-mayka-si/27606 Crimes.bg
Натали Трифонова няма тайни от майка си

Натали Трифонова неведнъж е изтъквала, че е неразделна с майка си Ванина, която по професия е зъболекар. Двете били толкова близки в отношенията си, че дори нямали теми табу помежду си. Майка и дъщеря споделяли най-съкровените си тайни и всяка от тях била стълб в живота на другата.


Натали Трифонова твърди, че двете с Ванина отдавна надскочили отношенията майка – дъщеря, е вече са в територията на духовната близост между две жени. Те си споделят всичко досущ като най-добрите приятелки, за каквито се считат. Любимото им занимание е да пътуват двете заедно – вече са посетили различни екзотични локации като Дубай, Монте Карло и дори далечна Куба. Любимата им лятна ваканция е обаче е във слънчева Гърция.


Натали с майка си на купон по случай РД


Най-голямо изпитание за Натали било, когато катастрофирали в Гърция с АТВ. Майка й изпаднала в безсъзнание и това били най-голямата драма в живота на щерката. Натали не знаела дали изобщо родителката й ще се събуди и ако стори това, какво ще бъде състоянието й впоследствие. 5 дни Ванина била в безсъзнание, а през това време щерка й си изплакала очите. Слава богу, всичко приключило добре и майка и дъщеря са отново неразделни.


Последната клюка за Натали е, че отново се е разделила с дългогодишния си приятел и първа любов Доан Хасан, но това вече едва ли изненадва някого...


Източник: „Уикенд“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.