Макси Парк Хотел § СПА ***** ще поглези своите гости с родопска вечер, винени дегустации и ритуали за кожата през м. май

https://crimes.bg/uncategorized/maksi-park-hotel-spa-shte-poglezi-svoite-gosti-s-rodopska-vecher-vineni-degustacii-i-rituali-za-kozhata-prez-m-may-4/132574 Crimes.bg
Макси Парк Хотел § СПА ***** ще поглези своите гости с родопска вечер, винени дегустации и ритуали за кожата през м. май

Май е месецът на вкусната, автентична българска кухня, гарнирана изобилие от елитни вина в любимия на българите Макси Парк Хотел § СПА *****. Специално за своите гости комплексът е подготвил няколко тематични уикенда. Те ще стартират на 11 май с традиционна Родопска вечер, където шеф готвачът е разработил невероятно меню с ястия, вдъхновени изцяло от магичните Родопи. Всеки, който се възползва от невероятното предложение на хотела ще се наслади на емблематичните за региона пататник, родопски клин, агнешко чеверме и смилянски боб. Всяко от ястията е разработено в модерен прочит, а в него са вложени екологично чисти продукти, доставени от малки семейни ферми и градини, отглеждащи продукцията си внимателно и с грижа към природата.

 

На 18 май пък за ценителите на висококачествените български вина хотелът организира дегустация на продукцията от

Lozenitsa Estate. Всяко от белите и червени вина ще бъде презентирано от майстор-енолог, който ще разкрие тънкости в начина им на отлежаване, ще разкаже за отглеждането на различните сортове и разбира се - ще обучи гостите кое вино с кое ястие се съчетава най-хармонично.

За дамите и не само Макси Парк Хотел § СПА ***** е подготвил специален ден, посветен на красотата с елитната козметика Skeyndor на 25 май, когато ще се проведе консултация със специалисти на бранда, които ще препоръчат най-оптималната грижа за всеки тип кожа.  

За да се възползват гостите от тематичните уикенди, могат да направят резервации по пакет “Pay 3 Stay 4”, където плащаш 3 нощувки, а четвъртата е безплатна или по пакет “Уикенд=Делник”, където цената на всяка уикенд нощувка се равнява на делнична такава, разказаха специално за нашия екип от рецепцията на комплекса.

Перлите в короната на Макси Парк Хотел § СПА *****  трите изцяло обновени конферентни зали, които превръщат комплекса в национален и балкански център на конферентния туризъм. Две от тях са с капацитет до 70 места, а най-новата - с до 300.

Зала “Клептуза” е подходяща за организирането на малки бизнес срещи и събития. Чисто новото зала “Родопи” дава възможност да осъществите Вашето мечтано мероприятие. И двете пространства са оборудвани с най-висок клас съвременна техника-мултимедия, флипчарт, озвучаване и осветление, като новата зала е с възможност за разделяне на две по-малки

 

Макси Парк Хотел § СПА ***** е помислил и за най-малките си гости с изцяло новия си външен детски кът, който е предназначен за деца до 12 годинки. Той е разположен сред красива борова гора, а към него и две въжени съоръжения, направени по най-високите стандарти в тази сфера, за да са сигурни родителите, че техните малчугани ще се насладят на петзвездни игри и забавления.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.