Дай силен старт на абитуриентите с подарък-ваучер от Техномаркет

https://crimes.bg/uncategorized/day-silen-start-na-abiturientite-s-podarak-vaucher-ot-tehnomarket-4/134135 Crimes.bg
Дай силен старт на абитуриентите с подарък-ваучер от Техномаркет

 

Те ще имат шанс да изберат желания продукт от широка гама мобилни телефони, уреди за красота и много други технологични изкушения

 

Какъв по-добър подарък за млад човек на прага на жизнения му път от свободата сам да избере най-доброто за себе си и своето бъдеще? Техномаркет предлага примамлива възможност да оставите преценката в ръцете на бъдещия абитуриент като му направите подарък-ваучер, с който той сам да си вземе желания уред. 

 

В любимата на милиони потребители търговска верига за зрелостниците има впечатляващи намаления на множество продукти, които ще помогнат на порасналите деца да останат свързани със своето семейство и приятели дори да ги делят стотици километри. Такъв е класическият и надежден смартфон MOTOROLA MOTO E13, който струва само 159 лв. и се предлага в модерния цвят масленозелен металик. Той разполага с 64 gb памет, 6,5-инчов IPS LCD дисплей и DUAL NANO SIM карта. 

От същия бранд веригата предлага и MOTOROLA MOTO G14 на цена от 279.00 лв., с 6,5-инчов дисплей, резолюция 1080 X 2400, 256 gb памет и тройна задна камера.

 

За феновете на високите технологии Техномаркет представя изключителният SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA, който се предлага в жълт, лилав, сив и черен цвят. Смартфонът разполага с голям 6,8-инчов дисплей, титаниев корпус, DUAL SIM, 5G и процесор SNAPDRAGON 8 GEN 3 за 3,199 лв. или за 98.64 лв./месец

на изплащане с 48 вноски.

 

 

За феновете на бранда търговската верига предлага мобилен телефон SAMSUNG GALAXY A54 за 699.00 лв. или за 21.55 лв./месец на изплащане с 48 вноски, както и класическия SAMSUNG GALAXY A14 само за 239.00 лв.

 

Сред желаните от абитуриентите подаръци в Техномаркет са и множеството уреди за красота и грижа за тялото като сешоари, преси, маши, четки за коса, машинки за подстригване, тримири, епилатори, фотоепилатори и разбира се - мощни и надеждни лаптопи, които ще направят ученето и работата много по-лесни, надеждни и ефективни.

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.