Бояна Шарлопова се омъжи за младия любовник?

Вдовицата на милионера официализира връзката си с по-младия от нея приключенец

https://crimes.bg/uncategorized/boyana-sharlopova-se-omazhi-za-mladiya-lyubovnik-3/138571 Crimes.bg
Бояна Шарлопова се омъжи за младия любовник?

Вдовицата на милионера официализира връзката си с по-младия от нея приключенец

Шест години след смъртта на бизнесмена Стефан Шарлопов, вдовицата му Бояна Шарлопова най-после се осмели да покаже новия си мъж. Припомняме, че Шарлопов издъхна от инфаркт в леглото на друга жена.

 

Блондинката за пръв път си позволи да публикува лицето на новия си избраник. Стефан Стефанов е приключенец, пътуващ неуморно по света. Мачото е родом от Шумен и е на 35 години. Припомняме, че преди време Шарлопова загатна за новия мъж в живота с, но го показа само в гръб. Преди няколко дни обаче, тя се престраши да публикува в социалната мрежа фотоси с него, като дори сложи сърчице на снимката.

 

На въпросния фотос, Бояна е с бяла рокля, а приключенецът – с бяла риза. Това породи слуховете, че вдовицата се е омъжила за младока. Едва ли ще вдигнат тежка сватба, по всяка вероятност просто са подписали в гражданското и са поканили 30-тина приятели да се почерпят, коментират в социалните мрежи.

Атлетичният мачо е по-млад от вдовицата на Шарлопов с цели 11 години. По ирония на съдбата новият й мъж също се казва Стефан, както стана ясно по-горе. Той обаче се различава коренно от олигарха – доста по-млад и атлетичен е, авантюрист е и е с провокативна визия. Освен това има бутикова туристическа агенция и е обиколил всички по интересни дестинации в световен мащаб. Най-често Стефан организира пътувания до Виетнам, Намибия, Исландия, Мадагаскар, Того, Фарьорските острови, Киргизстан, Мадейра, Филипинските острови и др.

Разбира се е посетил всички тях, при това по няколко пъти, а вече дори е запалил и Бояна, която също обожава да пътува.

„В момента се чувствам обичана и обичам. Хормоните на щастие – допамин и серотонин, са във високи нива. Не съм с шофьора си, нито с бодигарда. Не искам да афиширам засега човека до себе си, не искам да му причинявам това. Когато дойде моментът, ще го направя“, разкри в интервю Бояна Шарлопова в края на миналата година.

 

Очевидно се е разделила с охранителя на съпруга си, с когото имаше връзка непосредствено след кончината му и стана причина за охладняването на взаимоотношенията й с дъщерята на милионера от първия му брак.

Изглежда е настъпил моментът вдовицата да представи новия си любим.

 

Припомняме, че Стефан Шарлопов издъхна преди малко повече от 6 години. Медеци след неговата кончина, вдовицата му се залюби с шофьора и охранителя си, с когото делеше постеля в продължение на пет години, но упорито криеше, че е с него. Двамата с мачото често пътуваха по почивки, които разбира се плащаше тя. Преди около година обаче го разкарала и се впуснала във връзка с приключенеца.

Стефан, който може да има значително по-млади жени, очевидно е привлечен не само от красотата на Шарлопова, а и от имотното й състояние.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.