Появи се нов изрод, заканва се да отреже главата на „к**вата“ Дебора (СКАНДАЛЕН ЧАТ + ВИДЕО)

В последствие Мирослав Андонов отрича да е автор на заплахите и обидите

https://crimes.bg/kriminalno/poyavi-se-nov-izrod-zakanva-se-da-otrezhe-glavata-na-kvata-debora-skandalen-chat-video/114408 Crimes.bg
Появи се нов изрод, заканва се да отреже главата на „к**вата“ Дебора (СКАНДАЛЕН ЧАТ + ВИДЕО)

В последствие Мирослав Андонов отрича да е автор на заплахите и обидите

Изплува нова заплаха срещу Дебора от мъж с име Мирослав Андонов от Стара Загора. В тези чатове той използва агресивен и заплашителен език към Дебора, като също така изразява намерение да „приключи изцяло с нея“. Той споделя, че направените й шевовете не са достатъчни и е трябвало да бъдат двойно повече.

Скрийншотите с този чат бяха разпространени в социалните мрежи и са привлекли вниманието на обществото и институциите. Милка Колдамова, известна като защитник на обществено значими каузи, е споделила скандалния чат и го е разпространила. Първоначално той е циркулирал само в затворена женска група.

Малко след това, Мирослав Андонов се опитва да се защити, твърдейки че профилът му е бил хакнат и чатът е фалшифициран. Прокуратурата обаче започва да разследва случая, след като получава сигнали както от Милка Колдамова, така и от общественик от Чирпан. Прокурорът Таня Димитрова уточнява, че самоличността на Мирослав е изяснена и той в момента се търси от органите на реда. Експертна проверка на компютъра му ще установи дали той е истинският автор на скандалните съобщения.

Впоследствие, самият Мирослав Андонов качи видео във фейсбук, напълно отричайки, че е изпратил заканите и обидите и твърди, че е станал жертва на измама и фалшив чат. Обещава да представи доказателства за своята невинност на органите на МВР, а също и сподели, че ги е сигнализирал за онлайн измама.

Източник: narod.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.