Зверска катастрофа тази сутрин! 18-годишно момиче е в критично състояние!

https://crimes.bg/inczidenti/zverska-katastrofa-tazi-sutrin-18-godishno-momiche-e-v-kritichno-sastoyanie/30940 Crimes.bg
Зверска катастрофа тази сутрин! 18-годишно момиче е в критично състояние!

Катастрофа край БургасТийнейджърка е пострадала сериозно на пътя край Бургас. Ужасяващата катастрофа е станала тази сутрин в квартал Ветрен. Раненото момиче е на 18 години от Бургас.На мястото е пристигнал екип на Спешна помощ и откарал тийнейджърката в болнично отделение в града.Тя е настанена в реанимация, а състоянието й е изключително тежко. В този момент лекари се борят за спасението на живота й. На предната седалка до младото момиче е имало и друга тийнейджърка. Тя също е на 18 години.Снимката е илюстративнаНастанена е в болница със счупен крак и леки наранявания по тялото. Причините за инцидента са в процес на изясняване, пишат от blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.