Зловеща трагедия разтърси Пазарджишко

https://crimes.bg/inczidenti/zloveshta-tragediya-raztarsi-pazardzhishko/27749 Crimes.bg
Зловеща трагедия разтърси Пазарджишко

Голяма трагедия се е разиграла в Пазарджишко.


Мъж е минавал в близост до напоителен канал в с. Лахово, когато изведнъж забелязал нещо ужасяващо в него – във водата плувал труп.


Очевидецът на разтърсващата гледка веднага сигнализирал на спешния номер 112. На място били изпратени огнеборци от Пазарджик, които извадили тялото на удавника. Полицейските служители установили, че става въпрос за 20-годишен младеж от селото.


От полицията в Пазарджик отбелязват, че при извършения първоначален оглед не са били открити следи от насилие по тялото на младия мъж. Според тях вероятността за убийство също е много малко. Предполага се, че на младия мъж му е прилошало, в резултат на което е паднал в канала, където се е удавил.


Междувременно приятели на удавника го бяха обявили за издирване в социалните мрежи. Малко по-късно те съобщиха, че търсеното момче е било открито мъртво.


Припомняме, че 18-годишният Кристиан Маринов от Ловеч, който също бе обявен за издирване, бе открит безжизнен. Тялото му е било намерено край третокласен път 401 в землището на Ловеч. При извършения първоначален оглед не са били открити следи от насилие.


Сигналът за изчезналото момче е бил подаден в съботната вечер в полицейското управление. Освен служители на полицията в издирването му се включили и цивилни. По случая е образувано досъдебно производство в РУП-Ловеч.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.