Жестока трагедия почерни още две български семейства в навечерието на празника!

https://crimes.bg/inczidenti/zhestoka-tragediya-pocherni-oshte-dve-balgarski-semeystva-v-navecherieto-na-praznika/31088 Crimes.bg
Жестока трагедия почерни още две български семейства в навечерието на празника!

Тялото на единия мъж е било открито едва вчераЖестока трагедия беляза още две български семейства. Костадин и Атанас издъхна по изключително жесток начин. Преди три двамата приятели влезли с лодка в язовира край Раковски. Лодката се преобърнала и те не успели да изплуват. Ледените води погълнаха двамата приятели.Операцията по издирването им приключи вчера. Тогава е било извадено тялото на Атанас. Предния ден от леденостудените води на язовира е било изваден трупа на Костадин.МВР все още не е изнесло официална информация по случая. Образувано е производство за установяване причините на инцидента, пише „Блиц“.Трагедията се разиграла в язовира край РаковскиАрендатора на язовира е бившият депутат Георги Плачков. Лодката, с която двамата мъже са влезли в язовира, е негова собственост. Водата в коритото на е била свалена до ниски нива, за да се подпомогне операцията до издирването на двата трупа.Очевидци на инцидента са се опитали да помогнат. Те разказват, че Атанас и Костадин са били буквално погълнати от леденостудените води.Двамата мъже са били облечени с плътни дрехи.Костадин и Атанас са семейни. Едно от децата на Костадин преди няколко месеца имало абитуриентски бал. Наско бил пожарникар, а Костадин – полицай.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.