Жесток сблъсък с ранен: Порше се вряза в кола с висока скорост

https://crimes.bg/inczidenti/zhestok-sblasak-s-ranen-porshe-se-vryaza-v-kola-s-visoka-skorost/28127 Crimes.bg
Жесток сблъсък с ранен: Порше се вряза в кола с висока скорост

Млад шофьор от София предизвика сериозна катастрофа покрай морето на пътя Царево – Ахтопол. Шофирайки мощното Порше 911 той губи контрол и се забива с висока скорост в кола спряла покрай пътя. От удара спрялата кола се преобръща и е значително смачкана.




20-годишният водач на немската спортна кола е ранен, като е получил натъртвания и охлузвания. Той е откаран от в бургаската болница, а след това е освободен за лечение вкъщи.


 


Цяло чудо е, че в момента в другата кола е нямало хора, те са били слезли малко преди това. Ударът от Поршето е точно в шофьорската врата на Реното, като вероятно би отнел живота на шофьора, ако е бил на мястото си.


 


Малко след инцидента в социалните мрежи се появи твърдение, че водачът на скъпата суперспортна кола е нашмъркан или пиян. То идва от родителите на момчето, което е оцеляло по чудо, тъй като е било извън колата. Те благодарят на Бог, че е спасил детето им и изразяват съмнение, че богатият баща вероятно вече е уредил предстоящите тестове и експертизи.


 


По информацията към момента скъпото немско возило е фирмено, като и двете от инцидента са със софийска регистрация.


 


Източник: plovdiv24.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.