Верижна катастрофа блокира Цариградско

https://crimes.bg/inczidenti/verizhna-katastrofa-blokira-carigradsko/37220 Crimes.bg
Верижна катастрофа блокира Цариградско

Една от най-натоварените пътни артерии в София – бул. "Цариградско шосе", беше напълно блокирана точно в пиковите часове тази сутрин.




Източник:





2015-01-06 13:30:00


Инциденти


0

Прочетено: 215460

Кратка връзка








Причина за объркването на движението е верижна катастрофа при която поне 7-8 коли са се нанизали една в друга. Инцидента се случил към 9.30 часа, заявиха от полицията, а и до момента не  е ясна още точната причина за мелето. Експерти считат, че вина има и хлъзгавата пътна настилка.

На мястото на инцидента веднага са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

За щастие няма пострадали хора при катастрофата, а само са нанесени материални щети по колите. Движението в района временно беше затруднено. Припомняме, че заледените пътища вече предизвикаха няколо катастрофи в столицата.

При едната от които пострада и полицейска патрулка. Полицията и службите за спешна помощ напомят на водачите да бъдат внимателни и да се съобразяват с пърните услoвия и хлъзгав терен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.