В МВР Бургас няма подадена жалба от прокурор Ангел Георгиев за стрелба по колата му

https://crimes.bg/inczidenti/v-mvr-burgas-nyama-podadena-zhalba-ot-prokuror-angel-georgiev-za-strelba-po-kolata-mu/33307 Crimes.bg
В МВР Бургас няма подадена жалба от прокурор Ангел Георгиев за стрелба по колата му

До този момент в МВР Бургас няма подадена жалба от окръжен прокурор Ангел Георгиев, че е стреляно по колата му. Това съобщи говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева. В момента Ангелов е на дело за убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов и не може да бъде разпитам. За това, че е стреляно по колата му е съобщил той в началото на съдебното заседанието днес. Той е казал в в залата :“Закъснявам, защото ми е простреляно стъклото на колата”, но на паркинга пред съда няма спрян автомобил със следи от куршуми, уточни Рандева. Не е ясно също дали, стрелбата има връзка с делото „Гранити”. Окръжният прокурор Ангел Георгиев поиска доживотен затвор без право на замяна за петимата обвиняеми.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.