В „Аспарухово” става още по-страшно: Духа бесен вятър, спасители са премръзнали

https://crimes.bg/inczidenti/v-asparuhovo-stava-oshte-po-strashno-duha-besen-vyatar-spasiteli-sa-premraznali/33322 Crimes.bg
В „Аспарухово” става още по-страшно: Духа бесен вятър, спасители са премръзнали

Трагедията в „Аспарухово” е огромнаВ квартал „Аспарухово” положението е отчайващо. Спасителите са премръзнали и мокри. Те продължават да търсят изчезнали хора, но са на ръба на силите си. На мястото духа бесен вятър, който затруднява работата на екипите.Бедствие в АспаруховоТемпературите рязко са паднали надолу, в „Аспарухово” е много студено, а хората нямат покрив над главите си. Много от къщите са срутени, продължават да се търсят изчезналите граждани.Според последната информация, към този час се търси болна жена, която е изчезнала заедно с леглото. Млада майка и още две малки деца също са изчезнали. До този момент от тях няма и следа. Спасителите правят всичко по силите си, за да ги открият. Хората в „Аспарухово” са ужасени от гледката.Спасители в Аспарухово са премръзналиТе не са виждали подобна стихия. Положението е бедствено, а надежда за много хора няма. Те са изгубили жилищата си, животните си, а други дори децата си. Към издирването са се включили доброволци.Вятърът усложнява в пъти спасителната операция. Гражданите плачат и се молят близките им да са оцелели. Има места, до които спасители все още не могат да достигнат. Хората в „Аспарухово” се нуждаят от спешна помощ, а не е ясно какво е положението там, предават от petel.bg The post В „Аспарухово” става още по-страшно: Духа бесен вятър, спасители са премръзнали appeared first on Правда.БГ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.