Ужасяващ инцидент пред наша голяма дискотека, двама мъже са тежко ранени

https://crimes.bg/inczidenti/uzhasyavasht-incident-pred-nasha-golyama-diskoteka-dvama-mazhe-sa-tezhko-raneni/32793 Crimes.bg
Ужасяващ инцидент пред наша голяма дискотека, двама мъже са тежко ранени

Ужасяващ инцидент в Петрич, двама души пострадахаДвама млади мъже са пострадали сериозно при ужасяващ инцидент, който е станал пред нощен клуб в град Петрич. Нападението е регистрирано пред известната за всички в населеното място дискотека „Авалон”. Ранените са на 37 и 35-годишна възраст, също от Петрич.Двамата са получили различни наранявания по тялото. Страшният и ужасяващ инцидент е станал пред погледите на клиенти на клуба. От МВР в населеното място разкриват, че след получен сигнал на телефон за спешни случаи е изпратена партулка, която е намерила жертвите в безпомощно състояние.Ужасяващ инцидент пред дискотекаДвамата млади мъже, които са ранени, са настанени в болнично отделение по спешност. Среднощният ужасяващ инцидент е станал около 3:20 часа през изминалата нощ. Единият от ранените е в по-тежко състояние от другия.Той е получил няколко удара с остър предмет, по всяка вероятност нож, в близост до гръдния кош. Според информацията, с която разполага полицията, единият гражданин се казва Лазар, а другия е Димитър. Лазар е по-тежко ранения пациент. За него се грижат екип от специалисти.Към този момент не са ясни конкретните причини, довели до началото на среднощния ужасяващ инцидент пред дискотека „Авалон”. Полицията продължава издирване на нападателите, които след случилото се са напуснали мястото на престъплението, предават от blitz.bg. The post Ужасяващ инцидент пред наша голяма дискотека, двама мъже са тежко ранени appeared first on Правда.БГ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.