Условно наказание и 10 000 лв. наложи Районен съд – Бургас на подсъдим за трафик на хора

https://crimes.bg/inczidenti/uslovno-nakazanie-i-10-000-lv-nalozhi-rayonen-sad-burgas-na-podsadim-za-trafik-na-hora/32854 Crimes.bg
Условно наказание и 10 000 лв. наложи Районен съд – Бургас на подсъдим за трафик на хора

Общо наказание 3 години лишаване от свобода с 5 години изпитателен срок и глоба в размер на 10 000 лв. наложи Районен съд – Бургас на Пламен Д. Той бе признат за виновен в трафик на седем жени с цел проституция в периода 2011 – 2012 г. В съучастие като извършител с друго лице, той е транспортирал в Бургас, с лек таксиметров автомобил марка „Шкода Октавия“, две 16-годишни девойки с цел да бъдат използвани за развратни действия – проституция, независимо от съгласието им. Пострадалите при другите деяния са млади жени, включително две чужди гражданки.Районен съд – Бургас оправда Пламен Д. по обвинението, че е транспортирал 4 от пострадалите в Бургаска област.В престъпната деятелност са участвали общо 4 лица. По отношение на другите трима подсъдими, делото е приключило със споразумение, с което са им наложени наказания лишаване от свобода с изпитателен срок и глоби.Присъдата на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване и протест пред Окръжен съд – Бургас в 15-дневен срок.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.