Тишев: Докато аз съм директор на пристанището, няма да позволя да останат хора без работа

https://crimes.bg/inczidenti/tishev-dokato-az-sam-direktor-na-pristanishteto-nyama-da-pozvolya-da-ostanat-hora-bez-rabota/33480 Crimes.bg
Тишев: Докато аз съм директор на пристанището, няма да позволя да останат хора без работа

„Заставам зад искането на пристанищните работници да се намери компромисен вариант за Зоната за обществен достъп до Пристанище Бургас. Трябва да се направи така, че да бъдат защитени интересите, както на пристанището като търговско дружество, така на гражданите, които искат да имат достъп до Морска гара.” Това заяви Николай Тишев- изп. директор на Пристанище Бургас по повод протеста на синдикатите. По думите му не може да се оставят на улицата 250 работници и да се закрият печеливши корабни места. Според него трябва да се осигури пешеходна зона до Морска гара, но товаро -разтоварната дейност да бъде запазена. Тишев призова и кмета на Бургас Димитър Николов и областния управител Павел Маринов да защитят икономиката на града, тъй като в региона не са останали много структуроопределящи, печеливши предприятия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.