Страшна жестокост! Михаил уби приятелката си пред погледа на десетки граждани!

https://crimes.bg/inczidenti/strashna-zhestokost-mihail-ubi-priyatelkata-si-pred-pogleda-na-desetki-grazhdani/31023 Crimes.bg
Страшна жестокост! Михаил уби приятелката си пред погледа на десетки граждани!

Михаил ревнувал приятелката сиЖестоко убийство потресе десетки граждани, станали свидетели на него. 59-годишният Михаил, който е бивш военен, подозирал, че приятелката ми изневерява. Той се съмнявал, че 30-годишната жена има паралелна връзка със свой колега.Приятелите му разказват, че той ревнувал много приятелката си и дори започнал да я следи. По-младата от жена работела като продавачка в магазин за хранителни стоки в руската столица Москва. Във фаталния ден Михаил нахлул с оръжие в ръка в магазина. Въоръженият мъж крещял като обезумял. Това разказват клиенти на магазина, които все още са в шок от видяното.Михаил прострелял приятелката си в главата. След това той насочил оръжието към слепоочието си и се застрелял. Младата жена и нейният приятел издъхнали на място. Клиентите на магазина подали незабавно сигнал в полицията.Михаил уби приятелката сиПристигналите лекари установили, че жената е мъртва. Мъртвите тела са били транспортирани по моргата.Приятели и бивши колеги на Михаил разказват, че той бил обезумял от ревност. Бившият военен мислел, че по-младата му приятелка имала връзка с друг мъж. Ревнивецът дори наел човек, който да я следи денонощно, пише „Блиц“.Трагедията се разиграла преди ден. Близките на двойката са в шок от случилото се.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.