Среднощен инцидент в София

https://crimes.bg/inczidenti/srednoshten-incident-v-sofiya/28499 Crimes.bg
Среднощен инцидент в София

Среднощен огнен инцидент в София вдигна екипи на Пожарна безопасност и защита на населението на крак.


Малко след полунощ скъп джип е бил обгърнат от огнена стихия, отбелязва БНР. Огненият ад се е разиграл на бул. „Панчо Владигеров“ в столичния квартал „Люлин“ 8.

До момента не са ясни причините, поради които луксозното немско возило е погълнато от пламъци. Според първоначалните данни никой не е пострадал при пожара на белия джип "BMW" X6.


За щастие екипът огнеборци успял бързо да се справи с огнената стихия. На мястото на инцидента е имало и екипи на полицията. Причината, предизвикала пожара тепърва ще се разследва.



Припомняме, че в събота автомобил лумна в пламъци и то по време на движение. Превозното средство с бургаски регистрационен номер се възпламенило пред автобусна спирка, отбелязва Флагман.


Отначало се забелязал пушек в предната част на возилото, след което за секунди бил обгърнат в пламъци, докато се движил.

Като по чудо няма пострадали, разкриват свидетели. На мястото на инцидента веднага пристигнали екипи на полицията и пожарната. Пламъците бързо били потушени.


Тепърва предстои да се изясняват причините, предизвикали огнената стихия. Щетите по автомобила обаче са доста сериозни. Предвид, че е изгоряла цялата предница, както и части от купето, автомобилът ще бъде предаден за скрап.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.