Спешните служби на крак! Ето какво се случи през уикенда във Великобритания!

https://crimes.bg/inczidenti/speshnite-sluzhbi-na-krak-eto-kakvo-se-sluchi-prez-uikenda-vav-velikobritaniya/30981 Crimes.bg
Спешните служби на крак! Ето какво се случи през уикенда във Великобритания!

Нови пиянски изцепки20 декември беше наречен „луд петък” от жителите на Великобритания. През уикенда е регистрирано най-голямото пазаруване, именно с пристигането на празниците. Точно тогава се оказа и най-напрегнатата нощ през цялата година.Спешните служби бяха цяла вечер на крака, в очакване на нови пациенти с алкохолно натравяне. Тогава са пристигнали най-голям брой стабилно почерпени мъже и жени на различни възраст.Пиянски изцепкиПиянските изцепки на англичаните са минали всякакви граници. Късно през нощта в петък е бил засечен млад мъж. Той е скачал във фонтан, а с него е била и доста подпийнала млада дама, която е лежала на тротоара в големия студ. Инцидентът е станал в Манчестър.Друга пиянска изцепка е регистрирана този път в Йорк. Конната полиция доста пъти е умолявала младеж да не ядосва ужасеното животно, но той продължавал да се държи неадекватно и да плаши коня. Негови приятели се смеели силно и се търкаляли на ледената земя.Голяма част от тийнейджърките и младите хора в Ливърпул пък не виждат абсолютно нищо нередно в една вечеря на паважа. В интернет пространството се появиха доста снимки от „лудия петък”, които буквално взривиха обществото. Кадрите дават абсолютно ясен знак, че коледното пазаруване във Великобритания е открито, пишат от blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.