Силна емоция! Приятелят на хубавата Валя просълзи хиляди потребители в мрежата

https://crimes.bg/inczidenti/silna-emociya-priyatelyat-na-hubavata-valya-prosalzi-hilyadi-potrebiteli-v-mrezhata/32543 Crimes.bg
Силна емоция! Приятелят на хубавата Валя просълзи хиляди потребители в мрежата

Хубавата Валя продължава да е в неизвестностПриятелят на хубавата Валя – Валентин отказва да приеме, че неговата любима може да се е самоубила. Той силно вярва, че отново ще види своето момиче и ще го прегърне силно.Хубавата Валя изчезна на 15 април и оттогава никой от близките и приятелите й няма информация за нея. Болката в сърцата на семейството й е голяма, а Валентин е един от хората, които непрестанно показват своята силна любов към момичето. Полицаят поства снимки и музика в личния си профил в социалната мрежа.Валентин и хубавата ВаляЕдна от последните песни, които Валентин е публикувал на стената си е била личен поздрав за хубавата Валя,а посланието е било повече от трогателно. Той е написал, че това е неговата любимата песен и тази на половинката му.Споделяйки я с хората той вярва, че ще достигне до сърцата им. Потребителите са усетили голямата болка на Валентин, а много от тях дори са се просълзили, докато са слушали любимата им песен.Те са написали под поста на Валентин, че са съпричастни с болката му и биха съдействали с каквото могат, за да се открие хубавата Валя жива и здрава. Полицията продължава да я издирва, пишат от pik.bg. The post Силна емоция! Приятелят на хубавата Валя просълзи хиляди потребители в мрежата appeared first on Правда.БГ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.