Сдружение SOS-ПТП стартира кампания „Избирам живота“, насочена към абитуриентите

https://crimes.bg/inczidenti/sdruzhenie-sos-ptp-startira-kampaniya-izbiram-zhivota-nasochena-kam-abiturientite/32479 Crimes.bg
Сдружение SOS-ПТП стартира кампания „Избирам живота“, насочена към абитуриентите

Сдружение SOS-ПТП започна една от най-големите си кампании през тазигодина. От днес координатора социални дейности на сдружението МанолТодоров започна своята голяма обиколка по всички училища, изпращащиабитуриенти в град Бургас.Причина за това е стартиралата кампания “Избирам живота”. В рамките наедин месец, във всяко бургаско училище изпращащо абитуриенти тазигодина, ще се проведе презентация и отворена дискусия на тема “Избирамживота”. Целта е младите водачи да бъдат запознати с превенция за пътнабезопасност и правата на всеки, който е пострадал при ПТП.Тази дискусия е разделена на две части. В първата учениците ще изгледаткратко видео, в което са показани най-честите причини за настъпване наПТП при млади и нови водачи. Във втората част, бъдещите абитуриенти щеимат възможност да задават своите въпроси и да споделят впечатленията сиот културата на българските шофьори. Също така ще бъдат показани исветовни практики за намаляване на инцидентите по пътя. В края на всякапрезентация учениците ще бъдат запознавани с правата си, ако пострадатпри ПТП.Сдружение SOS-ПТП изказва своите благодарности към РИО в град Бургас, заоказаното съдействие при организирането на тази мащабна кампания.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.