Потресаващи разкрития за 18-годишната Деница, която беше открита мъртва!

https://crimes.bg/inczidenti/potresavashti-razkritiya-za-18-godishnata-denica-koyato-beshe-otkrita-martva/31233 Crimes.bg
Потресаващи разкрития за 18-годишната Деница, която беше открита мъртва!

Сигурни източници разкриха истината18-годишнатта Деница от Роман беше открита мъртва. Тя е скочила от мост и се е удавила в ледените води на река Искър. Трагедията се е разиграла пред очите на случайни минувачи. Хората не са успели да направят нищо по въпроса. След като момичето скочило, те веднага са сигнализирали в полицията.Цяла вечер на мястото се намираше спасителен екип, но девойката така и не беше намерена. В петък сутринта Деница е открита мъртва. В близост до тялото се намерени якето й и личната карта. Сигурни източници разкриват, че красивата девойка е била бременна, когато се е самоубила.Бащата на детето обаче категорично не желаел това бебе и отказал да се грижи за него. Деница се почувствала отхвърлена и взела фаталното решение малко след последния разговор с любимия си. По думите на близки на момичето, Деница силно се страхувала заради заплахите, които е получила.Деница се самоубиБащата на детето й няколко пъти я предупредил да си мълча и да не споделя пред никого, че е бременна. В противен случай той заплашил да я убие. Бруталният мъж е казал на Деница, че няма да се поколебае да й отреже главата, ако разбере, че тя е споделила истината с приятелките си.Мъжът, с който 18-годишната девойка е имала връзка е от ромски произход и е криминално проявен. Той е добре познат на полицията в областта. Освен всичко друго любимият на Деница е с 20 години по-голям от нея, вече има едно дете, женен е и преди време е лежал в затвора заради извършено престъпление.В петък се разбра, че съпругата на 38-годишният престъпник е научила за изневярата. Тя е заплашила Деница, че ще я пребие, ако доближи мъжа й. Всичко това силно изплашило 18-годишната девойка и тя не намирала друг изход от ситуацията. Отишла е до моста и без да мисли е скочила в ледените води, пишат от pik.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.