Покъртителна развръзка: Близките на красивата Валентина твърдят, че тя е убита, а полицията прикрива извършителя!

https://crimes.bg/inczidenti/pokartitelna-razvrazka-blizkite-na-krasivata-valentina-tvardyat-che-tya-e-ubita-a-policiyata-prikriva-izvarshitelya/32928 Crimes.bg
Покъртителна развръзка: Близките на красивата Валентина твърдят, че тя е убита, а полицията прикрива извършителя!

Според близките на красивата Валентина, момичето е било убитоСлучаят с красивата Валентина от Бургас все още не е приключил. Макар органите на реда да се произнесоха, обявявайки официално, че младото момиче се е самоубило, то близките в никакъв случай не вярват на изреченото от тях.Хора, които добре познават красивата Валентина, смятат, че тя не е способна да отнеме живота си. Девойката е била щастлива и е имала сериозни планове за бъдещето. Близки на мъртвата медицинска сестра са се свързали с наша голяма медия, за да разкажат жестоката истина за трагедията.Красивата Валентина е била убитаХората от Бургас са пожелали пълна анонимност, тъй като се страхуват. Те са разкрили, че красивата Валентина е била убита от полицай. Тя е била удушена и след това хвърлена в морето.За да прикрият колегата си обаче местните органи на реда мълчат по въпроса и са инсценирали всичко така, че да изглежда като самоубийство. Анонимните приятели на красивата Валентина допълниха още, че са разговаряли с патолози, които са категорични, че смъртта е настъпила преди допира на девойката с вода.Патолозите обаче силно се страхуват и поради тази причина отказват да разкрият истината за убийството на 24-годишната Валентина Иванова, предават от pik.bg. The post Покъртителна развръзка: Близките на красивата Валентина твърдят, че тя е убита, а полицията прикрива извършителя! appeared first on Правда.БГ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.