Петър, залял приятелката си с боя: Тя спеше с по 6-7 наведнъж, беше на хероин

https://crimes.bg/inczidenti/petar-zalyal-priyatelkata-si-s-boya-tya-speshe-s-po-6-7-navednazh-beshe-na-heroin/33864 Crimes.bg
Петър, залял приятелката си с боя: Тя спеше с по 6-7 наведнъж, беше на хероин

Имахме връзка, бяхме заедно, а тя в същото време спеше с още 6-7 мъже. Освен това беше наркоманка на хероин. Не издържах. Знаете ли какво съм изпитвал, когато е била в кризи, как съм държал ръката й. Това сподели пред Нова телевизия Петър Бакалски, който заля с блажна боя бившето си гадже Нона Славова.Приятел на 28-годишният мъж засне на видео гаврата, а клипът обиколи за минути интернет.снимка: Нова телевизияНона заяви пред камерата, че още се възстановява от шока и преживяното. „Кожата на главата и тялото ми се беше смъкнала, можех да ослепея. Така ли се изясняват отношения. Единият ме залива с боя, а другият през това време снима… Та това са мъже, които един ден ще станат бащи. Така ли ще възпитават децата си“, коментира Нона.Психоложката Ани Владимирова обясни: „Трябва да научим децата си да не се отнасят един към друг като към вещи. Тя му се наситила и го „изхвърлила“ от живота си. Той се обидил и решил да я „смачка“. Нормално е едно момиче, което търси постоянен партньор, да мине през опита си с двама-трима, дори 6-7 мъже. Но това не е повод то да бъде унижено по такъв начин“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.