Пълна мистерия обви ада с катастрофиралия автобус

https://crimes.bg/inczidenti/palna-misteriya-obvi-ada-s-katastrofiraliya-avtobus/27668 Crimes.bg
Пълна мистерия обви ада с катастрофиралия автобус

Случаят с катастрофиралия в столицата автобус, при който пострадаха осем човека, сред които и дете, бе обгърнат от пълна мистерия.


Добата новина по случая е, че тримата души, които бяха приети в „Пирогов“ след произшествието, са изписани. Информацията бе потвърдена от спешната болница, отбелязва БНТ.


Първоначално имаше съмнения, че инцидентът се е случил, тъй като водачът на автобуса е бил покосен от инфаркт. Именно шофьорът пострада най-тежко при сблъсъка и заедно с още трима от ранените пътници, бе настанен в „Св. Анна“, където остават на лечение. Тук добрата новина е, че животът на нито един от тях не е в опасност.


По-късно съмнението, че шофьорът е бил покосен от инфаркт не бе потвърдено, отбелязаха от лечебното заведение, предава БТА. Освен това не са били установени каквито и да било увреждания на мозъка му.

Междувременно Борислав Попов от Столичния автотранспорт обяви, че вече всички пострадали са изписани от болница като шофьорът е на домашно лечение.


За момента то все още не е дал каквито и да било обяснения за инцидента. Това, което разкри Попов е, че е бил в отпуск до 1 септември, след което е получил полагаемите му се почивки.

Припомняме, че инцидентът се случи вчера в столичния квартал „Младост“, на метри от спирката. Като по чудо към онзи момент не е имало чакащи хора.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.