Откриха удавник на Бургаските корабостроителници, друг загина на пътя Бургас – София

https://crimes.bg/inczidenti/otkriha-udavnik-na-burgaskite-korabostroitelnici-drug-zagina-na-patya-burgas-sofiya/33423 Crimes.bg
Откриха удавник на Бургаските корабостроителници, друг загина на пътя Бургас – София

72-годишен мъж е открит удавен в района на Бургаските корабостроителници, научи zonaburgas.bg Установено е, че е от кв. „Победа“, като вероятно е получил инфаркт. Трупът му е откаран за аутопсия в МБАЛ – Бургас. Точните причини за инцидента се уточняват. Тялото е било край външната кейова стена, на около 150 м. от завод „Илия Бояджиев“ в Бургас.  Още един трагичен инцидент е станал в Бургас. Пешеходец е загинал при катастрофа, съобщи дежурният в КАТ. Общо 12 са пътнотранспортните произшествия през последното денонощие, преда Агенция „Фокус“. Днес около 02.00 ч. сутринта по главен път Бургас – София на около 50 м. след надлез „Лукойл“ в посока кв. Ветрен е открит труп на пешеходец, който вероятно е прегазен от неустановено до момента моторно превозно средство. Същият е 72-годишен , живял в местността „Рибарско селище“ -1. Към момента причините за инцидента са в процес на изясняване, както и установяване на самоличността на водача, управлявал моторното превозно средство, както марката и модела му. Трупът на пешеходеца е откаран за аутопсия в МБАЛ – Бургас. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.