Нова трагедия потресе България

https://crimes.bg/inczidenti/nova-tragediya-potrese-balgariya/27574 Crimes.bg
Нова трагедия потресе България

Поредната жестока трагедия накара България да настръхне.


Шофьор е станал жертва на поредния тежък пътен инцидент.


Катастрофата се е случила през вчерашния ден в Тополовград, уточняват от ОДМВР – Хасково.

На спешния телефон е бил получен сигнал броени минути след 13 ч., в който се съобщава, че лек автомобил се е забил в контейнер за смет. В сигнала се уточнява, че сблъсъкът е станал между улиците „Гюмюрджина“ и „Сакар планина“. Според информацията след сблъсъка, шофьорът не е излязъл от автомобила.


На местопроизшествието веднага били изпратени екипи на Спешна помощ и на полицията. Пристигналите на мястото екипи установили, че водачът на лекия автомобил е 61-годишен мъж от града. За съжаление обаче на медиците не им оставало нищо друго, освен да констатират смъртта му.


Трупът на мъжа е бил откаран за аутопсия, която да установи дали до сблъсъка се е стигнал в резултат на прилошаване или друг здравословен проблем, или пък мъжът е издъхнал в резултат на сблъсъка.

По случая е образувано досъдебно производство и се изчакват резултатите от аутопсията.


Междувременно синоптиците алармираха, че през утрешния ден в Централна и Източна България ще има значителни валежи, които на места ще прераснат в бури. Не е изключено да удари и градушка. Това разбира се ще доведе до допълнително усложняване на пътната обстановка. В този ред на мисли от АПИ призоваха водачите да бъдат особено внимателни и в никакъв случай да не подценяват ситуацията.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.