Нестихваща болка! Вижте Христо, които сложи край на живота си от любовна мъка!

https://crimes.bg/inczidenti/nestihvashta-bolka-vizhte-hristo-koito-slozhi-kray-na-zhivota-si-ot-lyubovna-maka/31203 Crimes.bg
Нестихваща болка! Вижте Христо, които сложи край на живота си от любовна мъка!

Приятели на Ицо проговорихаПолицията е разпитала приятели и съученици на Христо Бакалов, който беше намерен във вторник сутрин обесен на дърво. Момчетата, които добре са познавали Ицо, твърдят че още от сутринта са го търсили по мобилния, но той е бил изключен.Вечерта, когато тийнейджърът и компания са били на купон, той дал мобилния си на едно от момчетата и казал, че той повече няма да му е нужен. Останалите младежи чули едни от последните думи на Христо, но така и не обърнали особено внимание. Те мислели, че приятелят им просто се шегува.Христо се обесиОсвен всичко останало тийнейджърите разкриват, че техния съученик изобщо не е имал проблеми и се е държал напълно нормално. Те смятат, че може би става въпрос за убийство. Такива слухове се чуват и в училището на Христо.Полицията обаче твърдо отхвърля този слух. Младежът и приятелката му Ангелина не са били скарани, когато е станало нещастието. Те са празнували заедно Новата Година. Майката на Ицо Марияна Бакалова в последно време често се оплаквала, че момчето й бързо се влюбва и разлюбва.Цялото семейство е в шок от ужасната трагедия. Бащата е в Англия и не е на себе си. Очаква се той да се върне в страната ни за погребението на сина си, пишат от petel.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.