Неочакван обрат в Слънчев бряг, Йордан Георгиев е избран за изпълнителен директор на новия борд

https://crimes.bg/inczidenti/neochakvan-obrat-v-slanchev-bryag-yordan-georgiev-e-izbran-za-izpalnitelen-direktor-na-noviya-bord/33458 Crimes.bg
Неочакван обрат в Слънчев бряг, Йордан Георгиев е избран за изпълнителен директор на новия борд

Йордан Георгиев , общински съветник от БСП Бургас, е избран за изпълнителен директор на „Слънчев бряг”АД. Това е станало късно снощи на проведено заседание на новия борд, който беше избран на общо събрание на акционерите на 23 юни. Председател на борда става Веселин Маринов, който се счита за приближен до ДПС. В борда влизат още Румен Кулев-, Светлодара Петрова и Таня Власиаду. на снимката: Йордан Георгиев, Румен Кулев и Веселин МариновДокументите за Агенцията по вписване са готови, предал съм ги на адвокат и днес или утре трябва да бъдат внесени”, съобщи за zonaburgas.bg Йордан Георгиев. Той коментира още, че събранието снощи е било „горещо” заради разпределението на постовете. Припомняме, че първоначално се предполагаше, че Йордан Георгиев ще е шеф на борда, а Веселин Маринов- изп. директор. С тази рокада обаче става ясно, че БСП поема администрирането на курорта, а човекът на Йордан Цонев- Веселин Маринов няма да има право да разписва документи.Остава въпросителната обаче дали новият борд ще бъде вписан без проблем в Търговския регистър, тъй като решенията на извънредното Общо събрание, което се проведе в края на миналата година, бяха оспорени в съда.Упълномощеният адвокат Райко Илиев вече е внесъл документите от проведеното извънредно общо събрание на акционерите на „Слънчев бряг”АД за регистрация на новоизбрания СД, разбра zonaburgas.bg.Решението на съда се очаква най-рано в понеделник.Тогава ще се разбере дали „Слънчев бряг”АД ще има нов изп. директор или такъв ще остане Златко Димитров. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.