Мъчително! Вижте какво е причинил Иван на Хюлия, малко преди да отнеме живота й!

https://crimes.bg/inczidenti/machitelno-vizhte-kakvo-e-prichinil-ivan-na-hyuliya-malko-predi-da-otneme-zhivota-y/31237 Crimes.bg
Мъчително! Вижте какво е причинил Иван на Хюлия, малко преди да отнеме живота й!

Хюлия е издъхнала в адски мъкиУжасяващата вест за смъртта на 24-годишната Хюлия разтърси страната ни. Красивата студентка от село Белоградец бе открита мъртва дни след като изчезна в новогодишната нощ.Тялото на красавица е било захвърлено от убиеца й Иван Тодоров в лозов масив край автомагистрала „Хемус“ в близост до разклона за Девня. Резултатите от експертизата сочат, че тя е била насилена от убиеца си. Не е изключено това да е била целта му и да е пребил Хюлия, тъй като тя му е отказала.Разследващите са категорични, че младата жена е оказала съпротива на насилника, който минути след случилото се е отнел живота й. Той я е удрял с остър предмет по главата. Студентката е издъхнала от тежките травми, нанесени й от побоя.Хюлия няколко пъти бягала от дома сиСъстудентките й разкриват, че Хюлия била свободолюбива. Традициите и затвореният живот на село никак не й се нравели и тя често изчезвала за 2-3 на някъде. Приятелките й също потвърдиха, че няколко пъти тя е бягала от дома си и обикновено се връщала там след няколко дни.Все още не е ясно дали Хюлия е имала връзка с убиеца или той е искал да бъдат близки, а тя му е отказала. Може би отказът й е станал причина за отвличането.Приятелките на Хюлия разкриха, че тя винаги се забърквала с неподходящите момчета. Всичките й приятели бил с бурен характер и внушителна физика. Единствения, който все още е обичал, това бил Аксел – нейната първа любов. Той бе единият от мъжете, които носеха ковчега й.Хюлия бе погребана в гробището в Белоградец, което е общо за християни и мюсюлмани.Според ислямските традиции на 7-мия ден от смъртта се прави курбан, а близките жени на мъртвеца се събират, за да почетат паметта му. Обичаят е подобен на християнски помен за 40 дни от смъртта, пише „Всеки ден“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.