Катастрофа блокира движението по „АМ Струма“

https://crimes.bg/inczidenti/katastrofa-blokira-dvizhenieto-po-am-struma/27821 Crimes.bg
Катастрофа блокира движението по „АМ Струма“

Движението по АМ „Струма“ е блокирано от катастрофа.


От Агенция „Пътна инфраструктура“ допълват, че пътнотранспортно произшествие се е случило и по пътя София-Ботевград, отбелязва ДарикНюз.


Заради инцидента временно е спряно движението при 141-ви километър от автомагистрала Струма в посока ГКПП Кулата.

От АПИ призовават водачите на моторни превозни средства да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, още повече в района на катастрофата.

Трафикът на мястото на инцидента се регулира от Пътна полиция, допълват още от АПИ.


По път I-1 София – Ботевград движението се извършва в едната лента двупосочно в района на Ботевград заради тежка катастрофа. И през там трябва да се преминава с повишено внимание и съответно със съобразена скорост като се спазват указанията на екипа на Пътна полиция, който е на място.


Междувременно стана ясно, че през изминалата нощ се е случила жестока челна катастрофа между два автомобила край Панчарево.

Сблъсъкът е станал на разклона за Бистрица, където водач губи управление над автомобила и се блъска в насрещно движещата се кола.


Един човек е загинал на място, а други деветима са пострадали.

Жена на 29 години е с тежка полифрактура и счупвания на таз, долен крайник и глезен. Медиците правят опит да спрат кръвоизлива в коремната област като междувременно обработват счупванията й. жената е в изключително тежко състояние и има сериозен риск за живота й. С риск за живота е и една от пострадалите девойки.

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.