Известната фотографка Елизабет Димитрова издъхна в София пред погледите на абитуриенти

https://crimes.bg/inczidenti/izvestnata-fotografka-elizabet-dimitrova-izdahna-v-sofiya-pred-pogledite-na-abiturienti/32953 Crimes.bg
Известната фотографка Елизабет Димитрова издъхна в София пред погледите на абитуриенти

Елизабет Димитрова почина преди да пристигне Бърза помощИзвестната българска фотографка Елизабет Димитрова издъхна внезапно. Младата жена е снимала на абитуриентски бал в столицата, когато внезапно се почувствала зле и е припаднала малко преди да влезе в колата си.Трагедията е регистрирана в квартал „Надежда” в София. След като приключила снимките на абитуриентско тържество, фотографката Елизабет Димитрова се отправила към личния си автомобил. За секунди тя се почувствала зле и паднала в несвяст. Светкавично са реагирали нейни близки хора, които са позвънели на Спешна помощ и са обяснили, че състоянието на жената е тежко. Линейка обаче пристигнала едва след 55 минути. 40-годишната българка вече е била издъхнала.Една от близките приятелки на Елизабет Димитрова е жена, работила дълги години като медицинска сестра. Тя е стояла до фотографката през цялото време, опитайки се да й помогне с каквото може, но въпреки всички усилията, българката е издъхнала. Пред медии бившата медицинска сестра Кристина Блечева разкрива, че от екип на Бърза помощ са се държали недопустимо.Те дори не са носели дефибрилатор и са оставили Елизабет Димитрова да почине, без да й окажат нужната помощ. Приятелите на фотографката обвиняват главно лекарите, които са пристигнали с фатално закъснение, предават от petel.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.