Изнасилената жена искала да помогне с дрешки за детето на своя похитител

https://crimes.bg/inczidenti/iznasilenata-zhena-iskala-da-pomogne-s-dreshki-za-deteto-na-svoya-pohititel/36275 Crimes.bg
Изнасилената жена искала да помогне с дрешки за детето на своя похитител

Изнасилената жена, която била държана насила три дни и три нощи в дома на Димитър Симеонов от минно селище Черно Море, е настанена в Бургаската болница.53 годишната Тони се познавала с Димитър и съпругата му, тъй като често носела в дома им дрешки за детето, което двамата отглеждали. Миналата седмица отишла в къщата им, за да се разберат за покупко-продажба на мобилен телефон. Тогава Димитър я залостил в една от стаите и три дни я изнасилвал пред погледа на съпругата си."Има данни че в един от случаите съпругата не само е наблюдавала зверствата на мъжа си, но дори е държала жената за косата, за да намали съпротивата и", казаха източници от разследването. Пред съда Симеонов заявил, че обвиненията срещу него не са верни. Засега обаче магистратите го оставят в ареста.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.