Ирхан Камбур може да получи от 15 до 20 г. затвор за убийството на Асенчо!

https://crimes.bg/inczidenti/irhan-kambur-mozhe-da-poluchi-ot-15-do-20-g-zatvor-za-ubiystvoto-na-asencho/31031 Crimes.bg
Ирхан Камбур може да получи от 15 до 20 г. затвор за убийството на Асенчо!

Камбур извърши брутално престъплениеОгромна трагедия разтърси жителите на Пловдив. През нощта срещу 11 април 2013 година мъж на 36 години ликвидира малко момченце. Жертвата е едва на 3 годинки. Асен Инджев е умъртвен по изключително мъчителен начин.Престъплението е извършено в квартал „Столипиново”. Камбур живеел в апартамент в Пловдив с малкия Асенчо и неговата сестра Дияна, с която имал връзка. Майката на детето събирала отпадъци от кофи за боклук и по този начин оцелявала през последните години.Снимката е илюстративнаВъв фаталната вечер Асен се изпуснал в гащите и това страшно разгневило Ирхан Камбур. Той го пребил жестоко. Дияна се намесила и опитала да защити братчето си, но изродът пребил и нея. След това побеснелият мъж хванал детето, започнал да му удря главата в тавана и го хвърлил на пода в банята.От силната уплаха детенцето отново се изпуснало. Тогава Камбур не успял да се сдържи и стиснал Асен за гушата. Детето посиняло, той го хвърлил на плочките и стъпил с крака си върху корема му. След поредната намеса на Дияна, Ирхан оставил детето да лежи на пода и отишъл в другата стая да гледа телевизия.Детето изглеждало много зле, но сестра му се страхувала да повика линейка. Няколко часа по-късно Асенчо издъхнал от раните си. Съдът в Пловдив предвижда от 15 до 20 години затвор при строг режим за бруталния убиец, пишат от 24chasa.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.