Евалина Тодорова събра сили и разкри кое е най-голямото й желание след огромната трагедия!

https://crimes.bg/inczidenti/evalina-todorova-sabra-sili-i-razkri-koe-e-nay-golyamoto-y-zhelanie-sled-ogromnata-tragediya/32855 Crimes.bg
Евалина Тодорова събра сили и разкри кое е най-голямото й желание след огромната трагедия!

Евалина Тодорова иска смъртна присъда на бруталната убийцаИзминаха 40 дни от зверското убийство на 8-годишното момиченце от Поморие. Малката Александра беше ликвидирана от бруталната Атанаска Георгиева. Пред наша голяма медия Евалина Тодорова събра сили и разкри огромната си мъка през всички тези 40 дни.Майката на убитото дете сподели, че няма миг покой откакто е научила трагичната вест. Евалина Тодорова не намира смисъл в живота и единственото, за което се надява в този момент е съда да бъде безмилостен.Почернената майка е категорична, че за всички брутални хора, които посягат и убиват деца трябва да има смъртна присъда. Според Евалина Тодорова е време смъртното наказание отново да бъде въведено, за да може всички изроди, които отнемат човешки животи, поне за малко да се почувстват на тяхното място.Освен всичко друго скърбящата майка сподели още, че смъртните наказания трябва да бъдат изпълнявани публично. 40 дни след свирепото престъпление Евалина Тодорова е съсипана. Тя няма обяснение за случилото се и смята, че Атанаска трябва да получи възможно най-суровото наказание.До ден днешен версията на убийцата не се приема на сериозно от семейство Тодорови. Те се молят истината за убийството да излезе колкото се може по-скоро наяве, пишат от pik.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.