БСП: Общински коли на „Обществен ред и сигурност“ разнасят вода „Банкя“ и храна на членове на ГЕРБ в комисиите

https://crimes.bg/inczidenti/bsp-obshtinski-koli-na-obshtestven-red-i-sigurnost-raznasyat-voda-bankya-i-hrana-na-chlenove-na-gerb-v-komisiite/32921 Crimes.bg
БСП: Общински коли на „Обществен ред и сигурност“ разнасят вода „Банкя“ и храна на членове на ГЕРБ в комисиите

Автомобили на служба „Обществен ред и сигурност” към община Бургас разнасят вода „Банкя” и храна на членове на СИК от ГЕРБ в избирателни секции в Меден Рудник. Това съобщи на извънреден брифинг общинският лидер на БСП Евгений Мосинов. „Бих призовал местната администрация да не подпомага така своите съпартийци от ГЕРБ.Много ми се иска този сигнал да не се окаже верен защото в противен случай става въпрос за злоупотреба с власт”, коментира юристът.Областният лидер Николай Тишев каза, че са получили и сигнали от к-с „Славейков”, където членове на СИК отказват информация на техни застъпници и се държат арогантно. Другият сигнал е от Царево, където общински служител е водел под строй роми до избирателните секции 6 и 7 . Според БСП в ромските квартали в областта се забелязвало силно присъствия на ГЕРБ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.