Без скрупули! Ето какво се случва с Атанаска Георгиева 40 дни след смъртта на Алекс!

https://crimes.bg/inczidenti/bez-skrupuli-eto-kakvo-se-sluchva-s-atanaska-georgieva-40-dni-sled-smartta-na-aleks/32834 Crimes.bg
Без скрупули! Ето какво се случва с Атанаска Георгиева 40 дни след смъртта на Алекс!

Атанаска Георгиева не чувства никаква вина за сторенотоАтанаска Георгиева, която ликвидира по брутален начин малката Алекс от Поморие, все още е в очакване на своята присъда. Тя е помислила сериозно над нещата и е готова с новите си показания при разпит.Минаха 40 дни от загубата на малкото момиченце, а жестоката Атанаска Георгиева не чувства никаква вина за стореното. Бащата на убитото дете разкрива пред журналисти, че е съсипан. Той и жена му се чувстват ужасно, а Атанаска само яде, пие и спи. Тя изобщо не се е разкаяла за стореното.Тя е спряла да излиза и да се среща с когото и да било. През тези 40 дни почернената майка е обикаляла гробищата и е плачела. Според Веселин Тодоров, бруталната Атанаска Георгиева е имала съучастници и те задължително трябва да си платят за стореното.Държи се безскрупулно и цинично, което още повече озлобява семейство Тодорови. Фамилията се моли единствено на справедлива присъда. Майката на малката Алекс няма и миг покой след трагичния инцидент.Семейство Тодорови са потресени от поведението на роднините на Атанаска. Те демонстративно се разхождали из града и се държали така все едно нищо не се е случило, предават от flagman.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.