Българска жестокост! Ликвидираха мъж по варварски начин заради шише ракия!

https://crimes.bg/inczidenti/balgarska-zhestokost-likvidiraha-mazh-po-varvarski-nachin-zaradi-shishe-rakiya/31206 Crimes.bg
Българска жестокост! Ликвидираха мъж по варварски начин заради шише ракия!

46-годишен мъж от Сопот издъхнаБрутален инцидент е регистиран в Сопот. Трагедията е станала навръх Нова Година, но за нея съобщават едва сега. Случайни минувачи се натъкнали на потресаваща гледка. Мъж е лежал на улицата, но те не са знаели дали е жив или умрял.Изплашили се и веднага са позвънели на телефон за спешни случаи. На посочения адрес е пристигнала патрулка и видяла, че мъжът е напълно неадекватен. Човекът е на 46 години от Сопот. Той е бил незабавно настанен в клиника в Пловдив.Снимката е илюстративнаИзпаднал е в кома, в която останал девет дни. След това лекуващите са взели решение да отворят черепа му и да установят причините за критичното състояние. Най-вероятно гражданинът е изпаднал в алкохолен делириум.Направена му е операция по спешност и е установено, че пациента е получил множество наранявания от нанесен жесток побой. Това е потвърдено и от Съдебна медицина. Вчера човекът е издъхнал.Направена е проверка и полицаите установили, че на 31 декември мъжът е посетил жилището на двама свои приятели. Те седнали да празнуват, но след няколко часа Илия Пеев се разгневил, когато видял, че гостът му е изпил много ракия. Той взел един кол и го пребил зверски, пишат от blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.